Ny aftale med Betalingsservice

Pga. krav fra NETS er din vandregning denne gang et girokort. Girokortet er sendt med post før weekenden, og betalingsfristen er 1. december 2020. Girokortet træder i stedet for den aconto opkærvning, som vandværket ikke har sendt i september måned.

Når du betaler regningen, skal du huske at tilmelde den til Betalingsservice. Dermed sparer du fakturagebyret på næste regning. Oprettelse af en betalingsaftale kræver, at du har en aftale med din bank om at benytte Betalingsservice.

NETS stillede i sommers en række administrative krav til vandværket, som viste sig lettest at løse, hvis vandværkets oprindelige aftale med NETS blev erstattet af en ny. Den praktiske konsekvens af den nye aftale er, at alle eksisterende tilmeldinger til Betalingsservice samtidigt bortfalder. Hver enkelt forbruger skal desværre tilmelde sig på ny.

En let måde at tilmelde sig Betalingsservice på er i forbindelse med betalingen i din netbank.

Det er også let at tilmelde sig, hvis du har Betalingsservice som app på din telefon. Så kan du scanne den kode, som står nederst i venstre hjørne på din regning.

En tredje måde at tilmelde sig på, hvis du sidder med vandregningen i hånden er at følge linket nedenfor.

Du skal bruge dit kundenummer, som står i øverste højre hjørne på regningen. Du skal også bruge dit kontonummer. Og så skal du bruge dit NEM-ID for at godkende.

TILMELD TIL PBS